the creators of comfort

the man behind the scenes

Linn is onze chaotische perfectionist. Kan niet stil zitten en is daardoor vaak tot ’s avonds laat nog plannen aan het finetunen. De momenten dat ze niet druk is met KEUNN is ze druk met het bezoeken van leuke markten, interieurwinkels en beurzen. Om af te reageren doet ze aan kick boxen en danst ze samen met haar dochtertje op muziek van SING. Favoriete interieur style van Linn kan je omschreven als stoer, net even wat anders dan standaard, vintage en niet te veel kleur. 

Pauly is gek op vintage en altijd overal op zoek naar unieke items. In zijn vrije tijd houd hij van motor rijden, concerten bezoeken en skateboarden met zijn dochter Iggy. Favoriete interieur style van Pauly kan je omschrijven als Vintage dark loft. Pauly is de man van details en bij Keunn the man behind the scènes. 

the CHAOTIC PERFECTIONIST

Pauly

Linn

meet the team

the creators of comfort

Pauly

Linn

meet the team

Linn is onze chaotische perfectionist. Kan niet stil zitten en is daardoor vaak tot ’s avonds laat nog plannen aan het perfectioneren. De momenten dat ze niet druk is met KEUNN slaapt ze of is ze druk met het bezoeken van leuke markten of winkels. Om af te reageren doet ze aan kick boxen en danst ze samen met haar dochtertje op muziek van SING. Favoriete interieur style van Linn kan je omschreven als stoer, net even wat anders dan standaard, vintage en weinig kleur. 

the CHAOTIC PERFECTIONIST

Pauly is gek op vintage en altijd overal op zoek naar unieke items. In zijn vrije tijd houd hij van motor rijden, concerten bezoeken en skateboarden met zijn dochter Iggy. Favoriete interieur style van Pauly kan je omschrijven als Vintage dark loft. Bij Keunn the man behind the scènes. 

The man behind the scenes

the Comfort creator  

Onze comfort creator. Gaat elk weekend los op de tennisbaan. Drinkt gelukkig ook geen koffie maar eet wel om 16.00 de koekjes pot helemaal leeg. Houd van kleur gebruik in een interieur en is gek op het maken van interieur plannen voor een klant. Ze denkt dat niemand haar grappig vindt maar stiekem liggen wij helemaal dubbel. 

Klik op een naam om meer te lezen

KEUNN friends